Invitaţie la lectură – Noutăţi în biblioteca documentară

0
93

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova din Ploieşti, str. Toma Caragiu, nr.10 vă invită la expoziția lunii iulie ,,Invitaţie la lectură – Noutăţi în biblioteca documentară’’. 

Expoziţia cuprinde o mică parte din titlurile ce au intrat în bibliotecă în ultima vreme, scopul acesteia fiind unul destul de clar: în perioada aceasta a vacanţelor, concediilor, de la mic la mare, putem să avem răgazul de a ne relaxa în faţa unei cărţi. Printre titluri veţi regăsi Jurnalul de război al Reginei Maria a României, Istoria românilor în timpul celor patru regi, autor Ioan Scurtu, jurnale de călătorie, Balcicul reginei Maria, autor Diana Mandache, Lumea era toată a a mea, autor Ana Maria Callimachi, album de fotografie, Războiul cel Mare – fotografie pe frontul românesc, autor Adrian Silvan Ionescu.
"Ceea ce face succesul unei cărţi, este să o citeşti din curiozitate. Ceea ce îi face glorie, este să o reciteşti pentru a-ţi hrăni sufletul", spunea sriitorul francez Alfred de Vigny. În paginile cărţilor autorii aşează o parte din sufletul lor, iar noi, cititorii, o culegem, îmbogăţindu-ne astfel spiritul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.